Tak Suka Blog Nie ? Click HERE
HAI WELCOME TO MY BLOG . THIS IS MY OFFICIAL BLOG . DO FOLLOW ME AND I'LL FOLLOW U BACK AS SOON AS POSSIBLE . THANKSS FOR VISIT MY BLOG AND PLEASE BACK OFF IF U WANT TO MAKE FUCKING THING ON THIS BLOG ! THANK YOU

Sunday, 16 October 2011

honey bunny !

salam followers and stalker . haha . buat ape tu ha . weyh korunk nak share something la . hurm sedih sebenarnye ni ha . yela aku rindu kan honey bunny aku la . hurm ape nak buat ha . sumpah rindu giler la kat dye . rindu nak sepak dye . rindu nak sekeh kepale dye . hehe . sume la aku rindu dye . and the most thing is , aku rindu nak peluk keding aku 2 la . lame gak kowt aku xjumpe dye . last aku jumpe keding aku 2 time aku g broga ngan dye ha . then lepas tu sepatot nye kitorang jumpe . tapi xjadi pulak . then gado . haha. kelakar la . asal nak jumpe jew mesti gado ngan honey bunny aku 2 . aku pown pelik gak la . p kelakar sebenarnye weyh . k stop it la . btw aku nak bagi taw yang aku sayang sangat2 dekat honey bunny aku 2 . no one can take him from me . take a note ok pade sape2 yang nak amik dye dari aku  . kalau berani try la amik . 2 pown lau nak rase kaki la . heee . ok sayang i miss u fuckingdamn much sayang . iloveyou so much sayang . :)
like it? comment please !

No comments:

Post a Comment

.salam korunk !
.sila tinggalkan comment please
SATUpun jadi lah ~ ;D