Tak Suka Blog Nie ? Click HERE
HAI WELCOME TO MY BLOG . THIS IS MY OFFICIAL BLOG . DO FOLLOW ME AND I'LL FOLLOW U BACK AS SOON AS POSSIBLE . THANKSS FOR VISIT MY BLOG AND PLEASE BACK OFF IF U WANT TO MAKE FUCKING THING ON THIS BLOG ! THANK YOU

Friday, 7 October 2011

juz for abdul rais tardmizi only !

sayang . post ni i buat untunk u . kenapa ? sebab i nak u taw something . ok firstly i nak u btol2 sayangkan i . jangan maen kan perasaan i . i da penat asyik kene tipu dengan lelaki sayang .  sebab i ni jenis suke mengalah walaupown orang 2 wat salah dekat i . i akan mengalah sebab i malas nak panjang kan cerite . and i sayang kan orang 2 . so i xnak la gado lame2 . xpew la mengalah . tapi jangan la amik kesempatan kat situ pulak ok . seriously . kalau bole i nak u jadi honey bunny i till the end of my life . second i nak u jujur dengan i . tolong please . ni sebab i bukan tuduh u x jujur kew pew ngan i selame ni . p i juz nak remind u la . i xnak u dew scandel babi kew kat luar sane . xperlu la nak scandel ni sume . kalau u sayang kan i , xyah la dew scandel ok sayang . thirdly i nak u setia dengan i and ikhlas sayang i . i xnak la u kapel ngan i tapi hati u sayang kat orang laen . kalau bole i nak jadi most important person in ur heart sayang . 2 jew permintaan i dari u sayang . xsusah mane pown kan . hope u bole accept it and hope u bole tunaikan demi i sayang . i nak u taw satu jew  yang i tak pernah benci u walaupown kite gado besar mane pown la and i tak bole benci orang yang i sayang . 2 jew . seriously i memang sayang kan u . i xnak la laki laen da selain u sayang . and i nak kite kapel lame . kalau bole till the of the life kite . i xbole nak benci u sayang . apatah lagi nak tinggal kan u . memang x la . i nak u ade ngan i selalu . i da sayang u sangat2 sayang . i x tipu . and the most thing is i xbole idop tanpe u sayang . kalau kite dijodoh kan tuhan alhamdullilah . amin . (:
like it? comment please !

No comments:

Post a Comment

.salam korunk !
.sila tinggalkan comment please
SATUpun jadi lah ~ ;D