Tak Suka Blog Nie ? Click HERE
HAI WELCOME TO MY BLOG . THIS IS MY OFFICIAL BLOG . DO FOLLOW ME AND I'LL FOLLOW U BACK AS SOON AS POSSIBLE . THANKSS FOR VISIT MY BLOG AND PLEASE BACK OFF IF U WANT TO MAKE FUCKING THING ON THIS BLOG ! THANK YOU

Tuesday, 24 January 2012

miss it again

korunk . kenape hujan2 nie tibe2 aku rindu papa aku lagi nie . skunk ni kerap jugak la aku rindu papa kenape ek ? rase rindu yang teramat kowt . mane x nye . da 10 tahun kowt aku xjumpe dye . ya allah . rindunye papa . nak papa . aku dulu memang rapat sangat dengan papa . sampai tidur pown , papa yang dodoi kan aku dulu . papa selalu tunggu sampai aku tidur . selagi aku xtidur , papa pown tak akan tidur jugak . ade sekali tu , papa aku penat balik keje , dye terpaksa tunggu aku sampai aku tidur . tapi malam 2 , aku xtidur pulak . papa aku nie keje 2 minggu , cuti 2 minggu . papa aku keje petronas . dye keje kat tengah laut 2 ha . so 2 sebab la keje dye cm 2 . even papa aku ni manager , tapi dye tetap kene keje 2 minggu , cuti 2 minggu jugak . bile papa aku ade rumah , aku manje sangat . papa mane ade tidur ngn mama aku . heheh . papa tidur dengan aku . sian mama aku . tapi kadang2 aku suruh jugak papa tidur ngn mama . yela sian mama kan . papa aku dulu memang manja kan aku . sume aku nak mesti dapat la . abang2 aku pown kadang2 bengang jew ngn aku . sebab aku sorg jew pumpan kan dalam family , so aku memang manje ngn papa aku . heheh . bile papa ade rumah , aku xkan kene marah . bila papa aku xdew , baru la mama ade marah aku . hehe . ngade2 aku nie dulu . penah sekali aku accident . jatuh dari kereta . time 2 aku memang paling manje la . hehe . makan papa suap . mandi , papa yang mndikan . tidur , papa yang tidurkan aku . papa jage aku betul2 time 2 . rindu nye sume 2 . bile la aku leh jumpe papa aku ha . hari2 aku doa kt tuhan supaye nanty aku dapat jumpa papa . papa once again . i miss u so much ~

like it? comment please !

No comments:

Post a Comment

.salam korunk !
.sila tinggalkan comment please
SATUpun jadi lah ~ ;D