Tak Suka Blog Nie ? Click HERE
HAI WELCOME TO MY BLOG . THIS IS MY OFFICIAL BLOG . DO FOLLOW ME AND I'LL FOLLOW U BACK AS SOON AS POSSIBLE . THANKSS FOR VISIT MY BLOG AND PLEASE BACK OFF IF U WANT TO MAKE FUCKING THING ON THIS BLOG ! THANK YOU

Sunday, 13 November 2011

fun la korg !

salam korunk ! agak lame la jugak ha x update blog . sorry la yew followers and stalker . mesti bosan kan korunk bukak jew blog aku . syik2 citer lame jew . xdew cite baru kan . hee . sorry la . saye agak bz sikit dalam minggu ni . yela . cuti sem ni . xdew buat ape2 ha . saye pown mengambil inisiatif untuk memenuhi cuti saye dengan menolong aunty saye pergi mengandam . memang fun gler kowt . hee . jadi mak andam 2 . bole pulak tibe2 mood saye rosak lak ha . tapi yang rosak mood saye ni memang la manusia jenis ape tah ha . saye da la penat2 balik dari Pahang . sekali bole pulak dengar citer2 basi kambing ni ha . sakit betol hati ni . mate saye pown pedih jew tengok bende 2 . hello korunk2 yang da puas kutuk aku 2 . ape masalah korunk ha . memang da xdew keje ek dok rumah 2 . nak kutuk2 keburukan lame saye kenape ? da lame hidup ek . memang da xdew keje da korunk . eh kalau korunk tolong mak korunk masak kew . kan elok . xpown pergi cuci mulut korunk yang macam longkang 2 . ade la sikit faedah nye ha . xpown yang paling afdal . bawak2 la sembahyang . bace al-quran . kan kew elok kalau korunk buat keje2 tu . dapat pahala taw . daripade kutuk2 saye ni . pew korunk dapat . hadooiiii ! da la korunk oi . cukup2 la kutuk2 saye ha . penat la kowt ha . sabar saye still ade batas . jangan la sampai hilang sabar saye , saye g kaki muke korunk jap lagi . bukan nak tunjuk gangster . tapi mungkin 2 care terbaek nak senyap kan korunk ni . untuk pengetahuan korunk2 , saye xdew kene mengene dengan citer2 anjing2 korunk 2 . da mulut korunk macam longkang . mane x kene menganjing . padan la muke . ok enough la . satu jew saye nak pesan . kalau da sembahyang tunggang terbalik , tapi kalau kutuk2 orang xgune sembahyang korunk 2 oi . enough la ok . kpd manusia2 sekalian . kalau sayang muke yang lawa dan nsem 2 , better stop la cter2 anjing korunk ok . sebelum aku kaki muke korunk ha . salam :p
like it? comment please !

No comments:

Post a Comment

.salam korunk !
.sila tinggalkan comment please
SATUpun jadi lah ~ ;D