Tak Suka Blog Nie ? Click HERE
HAI WELCOME TO MY BLOG . THIS IS MY OFFICIAL BLOG . DO FOLLOW ME AND I'LL FOLLOW U BACK AS SOON AS POSSIBLE . THANKSS FOR VISIT MY BLOG AND PLEASE BACK OFF IF U WANT TO MAKE FUCKING THING ON THIS BLOG ! THANK YOU

Wednesday, 18 January 2012

menyakitkan hati !

hey korunk . ary nie aku panas giler . aku egt an lappy aku nie da elok format , ok la jadinye . tapi lagi macam s**l la . tension aku . aku egt da ok format , ok la jadi nye . pasal gamba 2 , aku xkisah sangat la kan . bole amik balik dekat member2 aku . tapi pasal installer2 yg di install oleh abg black cube yang mcm haram . sume nye pirates punye . sial la ! sakit hati aku weyh . buat keje 2 leklok la skit . jangan la nk amik kesempatan . langsung lappy aku jadi ape tah . ngn sensor yang aku xtouch leh jadi lain lak skunk . pastu ngn keypad lappy aku tah kemane . adoiiii . sakit hati aku la . amk duit orang . tapi buat keje macam anjing la . tah pape jew la . ish ! sumpah aku menyirap giler ngn abg 2 . hancur terus lappy aku nie jadinye . aku bukan xbaya laa . aku baya la kowt . tapi please la . buat keje 2 leklok2 . kalau rase xbole buat , ckp la awl2 . ni x , berlagak cm bagus sangat . adoiii . memang aku sakit hati betul la . haish ! take note la abg oi . lappy aku skunk da rosak !!!!!! benci !!!
like it? comment please !

No comments:

Post a Comment

.salam korunk !
.sila tinggalkan comment please
SATUpun jadi lah ~ ;D