Tak Suka Blog Nie ? Click HERE
HAI WELCOME TO MY BLOG . THIS IS MY OFFICIAL BLOG . DO FOLLOW ME AND I'LL FOLLOW U BACK AS SOON AS POSSIBLE . THANKSS FOR VISIT MY BLOG AND PLEASE BACK OFF IF U WANT TO MAKE FUCKING THING ON THIS BLOG ! THANK YOU

Wednesday, 25 January 2012

funny person ~

hai korunk ! ape buat 2 hehe . ok jom la kite bergossip nak . haha . jahat nye . ok fine . ade la sorang mamat nie . adoii . anoying giler . hahah . tapi dye ni kelakar . ok fine . aku kenal dye ni time aku g camping ari 2 . egt x , aku ade cite kt korunk yg aku g camping 2 . ha time 2 la . ade la sorang komander nie . dye ni muke bole la nsem la jugak . comel . aku mule2 borak2 jew ngn dye . tnye kat dye lepas nie program ape sume . sbb sume komander akan tahu next program . so aku pown tnye la si "komander" nie . then lepas pade 2 , dye cam selalu jew nak borak2 ngn aku . dye tnye name aku ape la . kos ape . then dye tnye dok mane sume . aku  mule2 xdew la espect dye ni minat aku . ade sekali 2 , air aku nie panas . korunk tw jew la kan . kt camp kite mesti la nak air yang sejuk kan . da penat kowt an . sekali time kt camp 2 , diorg leh bagi air panas giler pulak . adoii . geram jew aku . lepas tu , aku ngadun la kt si "komander" nie . aku cakap la . adoii ape nie air panas la . korunk nk tw x ape komander 2 buat , dye g tiup air aku . adoiii . aku egt dye nk rase panas kew x an . sekali dye g tiup air aku . hahah .sengal jew . sweet mmg la sweet . p kelakar kowt . sebab aku xsngka dye leh nk tiup air aku 2 . haha . lepas 2 ade lagi kisah  nye . time 2 aku nga beratur nk amik mkanan . aku soh la dye jage kan tempat dok aku . sekali leh baring kt tmpat 2 . sebab xnk bg org dduk . hahahha . adoiii . ade lagi . time 2 aku nga tdow kt ade wakaf nie . sementare nk tnggu makanan siap . lepas tu , makanan da siap . si komander ni kejut kan aku tdow adoii punye la lembut . aku egt an si ain kwan aku kejutkan aku . sebab bukan main lembut lagi . hahah . sweet an . then last sekali time nk balik dari camping 2 , kitorg nga jalan  nk trun bukit la . sekali dye leh bukak an lagu tok aku . hahah . then time jalan 2 , dye ajak aku g makan nnty bile da sampa uitm . hahaha . aku ckp la nnty papehal roger jew lar kan . sekali dye cakap cmne nk roger lau no xdew . haha . aku pown bg la no aku .  sekali sampai jew uitm , dye anta msg . dye ajk g makan . aku ase da lebih 3 kali kowt dye ajak makan . p aku syik cakap aku bz jew . hehe . sian dye . haha . btw kawan ngn dye best la . sbb dye kelakar . ok 2 jew kowt nk cite. kbaiii

like it? comment please !

No comments:

Post a Comment

.salam korunk !
.sila tinggalkan comment please
SATUpun jadi lah ~ ;D