Tak Suka Blog Nie ? Click HERE
HAI WELCOME TO MY BLOG . THIS IS MY OFFICIAL BLOG . DO FOLLOW ME AND I'LL FOLLOW U BACK AS SOON AS POSSIBLE . THANKSS FOR VISIT MY BLOG AND PLEASE BACK OFF IF U WANT TO MAKE FUCKING THING ON THIS BLOG ! THANK YOU

Friday, 6 January 2012

amalina che bakri

salam korunk . borink nye . adoiii . da la xtw nak buat ape ha . sementare tunggu si keding amik aku , berceloteh jap la ha . borink pulak . ok fine . korunk nampak kan tittle aku 2 . amalina che bakri . the most popular student skunk . mane x nye . sume heboh pasal dye ha . dekat twitter , facebook and blog sume nye la cite pasal dye . haish ! kalau dekat you-tube . hurm lagi la melambak cite dye . aku pown da naek muak da nak dengar pasal nie . macam da xdew cite lain . hadoiii . cite si amalina nie pown heboh because gambar dye and personality dye dekat luar sane . hey korunk2 . bia la dye nak pakai ape kew , nak buat ape kew , suke hati dye la . ok fine , memang la dye 2 bakal membimbing kite dekat MALAYSIA ni nanti . tapi bia la dye nak pakai ape ? korunk bising2 , kutuk2 sume bukan nye dye nak dengar sangat . korunk jugak yang dapat dose nye . memang la care pakaian dye 2 melambang kan macam dye seorang yang teruk . tapi bia la dye . nape disebab kan pakaian dye yang melampau 2 . korunk nak heboh2 . abis masyarakat kite yang selame ni pakai lebih teruk 2 , korunk xnk lak tegur . xnak lak bisisng . sepatut nye korunk tegur dulu masyarakat korunk 2 dulu . baru nak tegur yang lain . baru la adil . then dekat si amalina ni pulak . xtw la cite ni betul kew x . yang selame nie diorg dok kutuk pasal gamba and pakaian dye 2 . hey awak ni pown satu . da tw satu MALAYSIA kenal ko , yang ko pown da tw ade gamba2 cm 2 , simpan jew la . xyah la nk heboh2 letak dekat mane2 . da tw masyarakat kite ni cm ne an . kepoh skit . sume bende nak tw . ni x , nak letak dekat fb la sume la . ape la . if ko ade gamba 2 , juz keep in la . xyah nk show off . kan senang . sorry if cm kasar skit pulak . aku juz cakap ape yang aku ase betol . so better think about it . kbaii !
like it? comment please !

No comments:

Post a Comment

.salam korunk !
.sila tinggalkan comment please
SATUpun jadi lah ~ ;D