Tak Suka Blog Nie ? Click HERE
HAI WELCOME TO MY BLOG . THIS IS MY OFFICIAL BLOG . DO FOLLOW ME AND I'LL FOLLOW U BACK AS SOON AS POSSIBLE . THANKSS FOR VISIT MY BLOG AND PLEASE BACK OFF IF U WANT TO MAKE FUCKING THING ON THIS BLOG ! THANK YOU

Monday, 24 October 2011

with them again

penat gelak bersama hero saye ni . heee

salam korunk . buat ape la 2 . mesti baru bangon kan . ok pagi2 ni aku nak cerite skit la . semalam aku hang out dengan hero saye . arief putra . korunk ingat dye lagi x . yang dulu aku penah cite dekat korunk time aku kenal kan hero2 aku 2 . ha semalam saye date dengan dye la . hahah . ala kitorang lepak ijan burger jew . macam biase la kan . tempat lepak aku 2 . heee . tapi aku bukan dengan putra jew . umiera besties aku 2 pown ade jugak . dye memang la sentiase ade dengan aku . mane ade aku , mesti la ade dye jugak . kate besties kan . so dye la peneman aku cuti2 ni . haha . kitorang lepak ijan dari kul 9 sampai la kul bpe tah . hahah . lupe la aku . tapi memang best la semalam lepak ngn hero aku 2 . da lame giler aku xlepak ngn dye . yla dye kan jauh . so semalam da lepas la rindu aku dekat dye 2 . hahah .
like it? comment please !

No comments:

Post a Comment

.salam korunk !
.sila tinggalkan comment please
SATUpun jadi lah ~ ;D