Tak Suka Blog Nie ? Click HERE
HAI WELCOME TO MY BLOG . THIS IS MY OFFICIAL BLOG . DO FOLLOW ME AND I'LL FOLLOW U BACK AS SOON AS POSSIBLE . THANKSS FOR VISIT MY BLOG AND PLEASE BACK OFF IF U WANT TO MAKE FUCKING THING ON THIS BLOG ! THANK YOU

Tuesday, 11 October 2011

what hell is this !

hoi bosan nye petang2 ni . so aku mengambil initiatif tok meng 'update' blog aku . hehe . ok ary ni aku nak cite pasal paras rupa la . ok now . asal la sekarang perangai manusia makin lame makin pelik ha ? kalau nak berkenalan mesti nak tengok muke dulu . hey WTF ha . nak tengok lawa kew x . handsome kew x . kurus kew gemok . lau kurus baru nak berkenalan . lau gemok tak nak . hey pew punye manusia la . kalau lawa/handsome tapi hati macam F**K shit watpe kan .  xgune gak . muke cantik tapi hati busuk . perangai lak macam cilake . hey memang la teruk . so after this please jangan la nak tengok muke dulu baru nak berkenalan . eh muke x penting kakak abang oi . yang penting hati la . and cube la hargai orang tu . jangan sebab dye xlawa , gemok , xhandsome . korang suke2 hati nak wat macam2 dekat dye . please appreciate this person ok . salam :)
like it? comment please !

No comments:

Post a Comment

.salam korunk !
.sila tinggalkan comment please
SATUpun jadi lah ~ ;D