Tak Suka Blog Nie ? Click HERE
HAI WELCOME TO MY BLOG . THIS IS MY OFFICIAL BLOG . DO FOLLOW ME AND I'LL FOLLOW U BACK AS SOON AS POSSIBLE . THANKSS FOR VISIT MY BLOG AND PLEASE BACK OFF IF U WANT TO MAKE FUCKING THING ON THIS BLOG ! THANK YOU

Wednesday, 21 September 2011

riang vs sedih

     


ha ! hospital ? ha saya pergi hospital la that day . time 2 happy ade . sedih pown ade jugak . happy nye sebab saya mau jumpe saye nye honey bunny la . hehe . rindu la meyh time 2 . haha . yela lebih sebulan lebih kowt x jumpe dye . yang sedih nye pulak , sebab saye nye honey bunny masok hospital . 2 saye pergi melawat dye . alorh ! sedih nye time 2 . rase xnak balik . xnak tinggal kan dye kat hospital 2 . yla nanti nurse2 2 goda honey bunny saye pulak . haha . *juz kidding meyh ! honey bunny saye makin kurus time 2 . yla mane x nye makan bukan nye ade selera pown . lepas 2 tekak dye sakit pulak . hurm memang dye xleh makan sangat la . sedih nye time 2 tengok dye . nak jew peluk jew dye . xnak lepas langsung . :-(  tapi mama dye ade la . so segan la saye . hehe . time happy nye pulak kan , honey bunny saye jemput saye dekat pintu depan wad 2 siap pakai whilechair lagi . alorh ! kesian nye dye . muke dye time jemput saye time 2 suke jew . haha . suke saya tengok . saye spend agak one day gak la teman dye dekat hospital . yela , jumpe susah so time ade jumpe 2 time 2 la spend kan betul2 .  by the way , time 2 saye rase happy sebab dapat lepas saye punye rindu and at the same time saye sedih sebab saye xsanggup tengok dye dekat hospital 2 . sayang hope get well soon ok ! love u damn much ! muuahhxx !
like it? comment please !

No comments:

Post a Comment

.salam korunk !
.sila tinggalkan comment please
SATUpun jadi lah ~ ;D