Tak Suka Blog Nie ? Click HERE
HAI WELCOME TO MY BLOG . THIS IS MY OFFICIAL BLOG . DO FOLLOW ME AND I'LL FOLLOW U BACK AS SOON AS POSSIBLE . THANKSS FOR VISIT MY BLOG AND PLEASE BACK OFF IF U WANT TO MAKE FUCKING THING ON THIS BLOG ! THANK YOU

Tuesday, 20 September 2011

my cookies

sayang korunk sangat2 !
COOKIES ! '' SHARING IS CARING '' haha . mesti korunk pelik kan kenape la cookies . haha . ade kisah nye di sebalik cookies ni . ok fine saye cite la ok . ok camni , dulu ade la kawan kitorang ni . name ? ooppss sorry we can't mention it . nanti malu pulak dye kan . kawan kitorang ni punya la ' kedekut' yang amat la ha . barang2 , makanan dye sume mane ade nk share dengan kitorang ni . kalau dye beli makanan , dye makan sorang2 jew kat atas katil dye . ish ! pew la . saye pown ape lagi start la perli dye dengan cheers ''sharing is caring'' hahahaha . lepas 2 kan , one day ni dye bole pulak tuduh kitorang makan cookies dye . tah pape la . ingat kitorang ni nak sangat la cookies dye 2 . eee ! x hadap la . usik pown x . ni kan nk makan ha . so sejak dari 2 kitorang asyik sebot2 cookies jew sampai la melekat name cookies 2 sampai la sekarang . haha . yang kawan kitorang ni pulak ha xpenah la nk perasan kalau kitorang ejek dye pasal cookies . hey . pew la .
like it? comment please !

No comments:

Post a Comment

.salam korunk !
.sila tinggalkan comment please
SATUpun jadi lah ~ ;D